Pinda Soep
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Bartjan Melenberg » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeWater op zetten. Fijn gesneden ui toevoegen. Pimentkorrels, laurierblad, selderie, bouillonblokjes en kipfilet toevoegen. Halve dag laten trekken. Als de bouillon op smaak is, pindakaas (eerst oplossen in warme bouillon) toevoegen. Sambal, ketjap, tauge, fijn gesneden en prei toevoegen. Met allesbinder op dikte maken.
- 1 Pond Kipfilet, 1 Grote Ui, 3 Bouillonblokken, 4 Pimentkorrels (Toko), 500 Gram Pindakaas (Aldi), 1 Laurierblad, 2 Theelepels Sambal, 1 Eetlepel Selderie, 3 Eetlepels Ketjap Manis, 200 Gram Tauge, Halve Prei, 3 Liter Water, Allesbinder