Pita Van Kip Met Knoflooksaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Pita Van Kip Met Knoflooksaus   Bereidingwijze

Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter mooi goudgeel en knapperig, kruid met bovenvermelde smaakgevers of met andere kruiden naar wens. Verwarm ondertussen de pitabroodjes in de (microgolf)oven en snij ze voor de helft open. Schik in elk broodje wat ijsbergsla en vul verder op met kippenvlees. Schik de broodjes op een bord en verdeel er het overige vlees en wat sla omheen. Lepel er de looksaus over en serveer.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Kippenfilet, In Reepjes
  • 2 Pitabroodjes
  • Snufje Komijnzaad, Gember, Paprika, Curry
  • Wat Verse Ijsbergsla
  • Peper En Wat Zout
  • Voor De Knoflooksaus:
  • 2 El Mayonaise
  • 1 Dl Room
  • Teentjes Knoflook, Geperst
  • Wat Verse Peterselie
  • Cayennepeper
Probeer ook eens...