Puree Van Bonen & Tonijn

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Puree Van Bonen & Tonijn   Bereidingwijze

IngrediŽnten voor 10 stuks: Laat de bonen en de tonijn apart uitlekken. Hou 1/3 van de tonijn apart voor de garnering. Spoel de bonen flink af onder koud water en doe ze samen met de tonijn in de mixer. Voeg citroensap, knoflook, olijfolie, peper en zout toe en laat fijn malen. Snij de tomaatjes eerst middendoor en vervolgens in plakjes. Verdeel in elke serveerlepel of schaaltje een eetlepel puree en schik er een schijfje tomaat naast. Leg hierop een ongemalen stukje tonijn en werk af met wat peterselie, tijm of dille. Serveer koud.

Boodschappenlijstje
  • 1 Blik Witte Bonen 400g (uitgelekt Ca 265g)
  • 1 Blikje Tonijn 150g
  • 2 Knoflookteentje, Fijngehakt
  • Het Sap Van Ĺ Citroen
  • 2 El Olijfolie
  • Enkele Trostomaatjes
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...