Salade Van Gegrilde Kip Met Mango, Limoen En Koriander

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades

Salade Van Gegrilde Kip Met Mango, Limoen En Koriander Bereidingwijze

Verwarm de grill voor. Haal de reepjes kip door de olijfolie. Gril ze gedurende ongeveer 3 minuten. Meng de zeste en het sap van de limoenen, de Spaanse peper, de teentjes look, het zout en de peper en voeg er de olijfolie geleidelijk bij. Zet koel weg. Meng de sla van jonge scheuten en de plakjes gegrilde kip met de saus ens chik in diepe borden. Garneer met mango en fijngehakte koriander.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gr Kip (dunne Reepjes)
  • 2 El Bertolli Extra Vergine
  • 1 Zakje Gemengde Sla Van Jonge Scheuten
  • Zeste (dunne Schil Zonder Wit) Van 1 Limoen
  • Sap Van 2 Limoenen
  • Spaanse Peper (ontpit En Gehakt)
  • Zout En Peper
  • 2 Knoflookteentjes
  • 2 El Fijngehakte Koriander
  • 1 Mango (in Fijne Plakjes Gesneden)
Probeer ook eens...