Schnitzel Hawai
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeEen heerlijk gerecht voor twee personen en een zeer leuke variatie op een bekend thema, de Schnitzel. Een bijzonder stuk vlees, bij velen geliefd en op deze manier geserveerd met een bijzondere draai. Laat de ananasschuiven goed uitlekken boven een glas. Dop de boontjes, was ze en zet ze onder water in een pan op het vuur. Bak de Schnitzels zoals aangegeven op de verpakking. Zorg voor een mooi bruin randje, lekker krokant. Laat de boontjes een minuut of tien koken totdat ze beetgaar zijn. Giet ze af en laat nog even staan nadat je er nootmuskaat over gedaan hebt. Bedek de Schnitzel met een plak ham. Leg hier vervolgens twee schijven ananas op en als laatste een aantal plakken kaas. Laat het geheel dusdanig lang staan, zodat de kaas de gelegenheid heeft gekregen om te smelten. Wanneer dit laatste gebeurt is, is je Schnitzel Hawaï gereed voor consumptie. GENIET ERVAN!
- 2 Schnitzels
- 2 Plakjes York Ham
- 4 Ananas Schijfjes
- Plakken Kaas
- Sperzieboontjes