Gegrilde Lamsrackfilet
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLamsrack grillé met knoflook & peterselieolie Dit behoeft weinig uitleg hoop ik voor u! Snij de lamsfilet los van de rack kruid hem met peper, zout en rozemarijn. Meng de peterselie, olijfolie, knoflook. Grill de filet en de racks rosé neem van het vuur en laat het vlees even rusten alvorens het te trancheren daar het anders leegloopt. Plaats de rack op het bord trancheer de filet leg het netjes op het bord en schep een lepeltje van het olie mengsel er overheen, klaar. Uiteraard kun je het ook marineren en naar eigen smaak kruiden maar dat moet jezelf weten. Eenvoudig en lekker!
- Lamsrack Naar Aantal Personen
- Bosje Peterselie
- 3 Teentjes Grof Gehakte Knoflook
- In Olijfolie Geconfijte Cherry Tomaten
- 2 Takjes Rozemarijn
- Zout En Peper