Selderij Stamppot Met Brie
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1.Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij in smalle boogjes en zet deze apart. 2.Kook de knolselderij en de aardappels met zout in ca. 20 minuten gaar en giet ze af. 3.Stamp de gare knolselderij met de aardappels, versgemalen peper, boter en melk, meng de bleekselderij erdoor en schep de stamppot in een ovenschaal. Leg er plakjes brie op. 4.Zet het gerecht even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is. 5.Bestrooi het gerecht met de walnoten.
- 1 Grote Knolselderij ,
- 4 Stengels Bleekselderij ,
- 1.5 Kg Kruimige Aardappelen ,
- Zout En Versgemalen Peper
- 25 Gr Boter
- 3 El Melk
- 250 Gr Brie
- 75 Gr Grofgehakte Walnoten ,