Sinaasappel En Waterkerssalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Sinaasappel En Waterkerssalade Bereidingwijze

Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar schudden zodat de ui een jasje van zout krijgt. Laat 10 minuten staan en spoel licht af onder koud stromend water. Laat goed uitdruipen om overtollig water te verwijderen en doe in een kleine schaal met de citroensap. Verdeel de waterkers over een schaal. Schil de sinaasappel en verwijder pitjes. Houd de sinaasappels boven de waterkers en snijd de partjes met een scherp mes los van elkaar en verdeel ze over de waterkers. Voeg daarna de uiringen toe en serveer.

Boodschappenlijstje
  • Rode Ui, In Dunne Ringen Gesneden
  • 1 El Zeezout
  • 1 El Verse Citroensap
  • 3 Handenvol Toefjes Waterkers
  • 4 Of 5 Sinaasappels
Probeer ook eens...