Soepstengels

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Nard de Kruif » Type: Meer van het type: Anders

Soepstengels Bereidingwijze

Benodigdheden: - (kant en klare) Bladerdeeg, 4 plakken; - 2 teentjes knoflook; - half bosje bieslook (of naar smaak); - Peper & zout. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijdt de bieslook en de knoflook fijn en meng dit met elkaar. Laat de bladerdeeg iets ontdooien. Pak twee plakken bladerdeeg en bestrooi het mengels van bieslook/knoflook hier overheen. Pak vervolgens de andere twee plakken bladerdeeg en maak deze iets vochtig en plak deze op de andere twee plakken. (druk stevig aan zodat deze niet loslaat) Strooi hierover zout en peper en snijdt deze plakken dan in dunne stroken. (ca. 6 stroken per bladerdeegpakket) Zet deze vervolgens in de voorverwarmde oven, na ongeveer 8 minuten zijn ze klaar. Laat ze iets afkoelen. En eet smakelijk. Overig: Lekker bij soep, of als borrelhapje.

Boodschappenlijstje
  • 1/2 Bosje Bieslook
  • 2 Teentjes Knoflook
  • Naar Smaak Peper & Zout
  • 4 Plakken Bladerdeeg
Probeer ook eens...