Spinazie-kaasflapjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Spinazie-kaasflapjes Bereidingwijze

Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per persoon 2 velletjes deeg uit op het aanrecht en laat even ontdooien. Beleg met 2 nog bevroren miniporties Iglo spinazie, bestrooi met zout, peper, een koffielepel Maizena om het spinazievocht te binden en een eetlepel geraspte kaas. Vouw de pakketjes dicht en plak de randen toe met een beetje melk. Bak af in een hete oven op 180°C in plusminus 15 minuten.

Boodschappenlijstje
  • 8 Velletjes Bladerdeeg
  • 8 Blokjes Gehakte Spinazie (diepvries)
  • 1 Zakje Kaas
  • Maizena
Probeer ook eens...