Bruschetta Met Kippenleverpastei En Witloofsalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Bruschetta Met Kippenleverpastei En Witloofsalade Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de levertjes schoon en snij ze klein. Bak de ui en de ham 5 minuten aan in olie. Voeg er de salie en de levertjes aan toe. Bak nog 5 minuten, tot de levertjes bijna gaar zijn. 2. Voeg er de citroenschil, de kappertjes, de wijn, wat chilipeper en zout aan toe. Bak gedurende 8 minuten onder deksel. Mix de pastei met een staafmixer. Kruid eventueel bij met wat zout. 3. Snipper het witloof fijn en vermeng het met de mandarijnpartjes, de walnoten, de bieslook en het limoensap. 4. Grill de sneetjes brood aan beide kanten. Smeer er de leverpastei op. Verdeel er de witloofsalade over.

Boodschappenlijstje
  • Voor De Pastei
  • 150 Gram Kippenlevertjes
  • 1 Rode Ui, Gesnipperd
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • Stukje Citroenschil, Fijngesneden
  • 1 Plakje Parmaham, In Stukjes
  • 1 Eetlepel Kappertjes
  • 3 Blaadjes Salie
  • 12 Theelepel Chilipoeder
  • Zout
  • 5 Eetlepels Witte Wijn
  • Verder;
  • 2 Stronkjes Witlof
  • Sap Van Een Halve Limoen
  • 1 Mandarijntje, In Partjes, De Vliesjes Verwijderd
  • 1 Eetlepel Gehakte Walnoten
  • 1 Eetlepel Gesnipperde Bieslook
  • Ciabattabrood, In Sneetjes
Probeer ook eens...