Spinazie Met Kabeljauwfilet
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSpinazie en vis is een geweldige combinatie. Dit gerecht is makkelijk, snel klaar en de ingredienten kan je makkelijk in de diepvries hebben liggen. Doe een heel klein beetje boter in je koekenpan met anti-aanbaklaag. Snijd ondertussen de rode pepers in stukken, nadat je eerst de zaadlijsten heb verwijderd. Snijd de kabeljauw in stukken. Pel de knoflook en kneus de tenen onder je koksmes met een klap of door er bijvoorbeeld met een glas op te slaan. Bak de kabeljauw en knoflook met de pepers op een rustig vuurtje, totdat de stukken vis beginnen te bruinen. Voeg de ontdooide spinazie toe, en verwarm het geheel goed door. Serveer met rijst en een frisse salade. Natuurlijk is het gerecht veel lekkerder als je verse spinazie gebruikt!
- 1 Moot Kabeljauwfilet
- 450 Gram Diepvriesspinazie
- 2 Rode Pepers
- 2 Knoflookteentjes
- Klein Klontje Boter