Steak In Gandaham
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSmelt wat boter in een pan en fruit daarin de pijpajuin en knoflook kort aan, doe er vervolgens de tomaatstukjes en een klein beetje water bij. Draai het vuur laag en laat dit zachtjes stoven tot de tomatenstukjes vloeibaar geworden zijn. Snipper er de basilicum onder en kruidt met peper, zout en de balsamico azijn. Werk af met de room. Bak de steak naar keuze en leg hem even op keukenpapier; wikkel er vervolgens 2 sneetjes Ganda ham omheen en schik op een bord. Giet hier nu de hete saus over en werk af met nog wat verse basilicum
- Middelgrote Steak
- 2 Sneetjes Ganda Ham
- Grote Vleestomaat (ontveld En In Stukjes)
- Pijpajuintje, In Stukjes
- Knoflookteentjes, Fijngehakt
- 1 Koffielepel Balsamico Azijn
- 1 Dl Azijn
- 1 Dl Room
- Verse Basilicum
- Cayennepeper En Zout