Oesters Op Kaastoast Met Tomatensalsa
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Open de schelpen en snij de oesters los. Haal ze uit de schelp. Giet het oestervocht door een zeefje in een kopje. 2. Stoof de uisnippers met de knoflook aan in wat olijfolie. Doe er de tomatenblokjes, een paar oreganoblaadjes en de kappertjes bij. Blus met het oesternat. Zet opzij. 3. Snij de korsten van het brood en snij er vier toastjes uit. Besmeer ze met wat geitenkaas en zet onder de grill tot de kaas lichtjes gratineert. 4. Leg 2 oesters op ieder toastje en werk af met de lauwe tomatensalsa.
- 8 Holle Zeeuwse Oesters (creuses)
- 4 Plakjes Zachte Geitenkaas
- 1 Snee Boerenbrood
- 1 Sjalot, Gesnipperd
- 1 Teentje Knoflook, Uitgeperst
- Olijfolie
- Verse Oregano
- 1 Tomaat, Ontveld, Ontpit En Vruchtvlees In Stukjes
- 1 Eetlepel Kappertjes