Rundvlees Met Roergebakken Broccoli
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook de broccoli roosjes in 6 minuten beetgaar. Meng de marinade door de vleesreepjes en roerbak ze op een hoog vuur in 4 eetlepels hete vloeibare margarine. Voeg de uien, de goed uitgelekte broccoli toe en bak ze eventueel samen met de fijngesneden knoflook. Kook intussen de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwarm de cashewnoten heel kort mee.
- 500 Gr Broccoliroosjes
- Conimex Ketjap Marinade
- 400 Gr Rundvleesreepjes
- Becel Voor Koken, (roer)bakken En Braden
- 250 Gr Gesneden Uien
- 2 Knoflookteentjes
- 4 Kopjes Witte Rijst
- 50 Gr Cashewnoten