Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij Bereidingwijze

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade in de magnetron of in een kommetje au bain-marie boven een pannetje kokend water. Wees voorzichtig, want witte chocolade wordt snel korrelig. Bekleed het bakblik met het bakpapier en giet er de chocolade op. Snijd de chocolade zodra deze is afgekoeld, maar nog niet helemaal hard is geworden in vierkantjes van 7 x 7 centimeter. Snijd de vierkantjes schuin doormidden zodat er driehoekjes ontstaan of maak nog kleinere vierkantjes. Laat de chocolade goed hard worden. Maal de piscachenoten fijn in een keuken-machine en roer er de roomkaas, de boter en de poedersuiker door. Besmeer de helft van de driehoekjes of vierkantjes met de pasta en dek ze af met de rest van de chocolade. Laat helemaal opstijven in de koelkast. Garneer even-tueel met de overgebleven nootjes.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Witte Chocolade
  • 150 Gr Pistachenoten (gepeld)
  • 200 Gr Roomkaas
  • 45 Gr Boter
  • 360 Gr Poedersuiker
  • 150 Gr Pistachenoten (+ Extra Om Te Garneren)
Probeer ook eens...