Druivencake

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: irene » Type: Meer van het type: Gebak

 Druivencake Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius. Breek de eieren boven een mengkom. Doe de suiker erbij en klop dit tot een schuimige massa. Klop de gesmolten boter en de slagroom er door heen. Voeg al kloppende het zelfrijzend bakmeel erdoor heen. Roer dan de druiven er voorzichtig doorheen. Schenk alles in de cakevorm en bak in het midden van de oven gaar in 45 minuten.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Zelfrijzend Bakmeel
  • 500 Gr Druiven
  • 200 Gr Witte Basterdsuiker
  • 100 Gr Boter
  • 150 Ml Slagroom
  • 3 Eieren
  • 5 Gr Kaneel
Probeer ook eens...