Havermoutbiscuitjes Met Abrikozen En Amandelen

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Havermoutbiscuitjes Met Abrikozen En Amandelen Bereidingwijze

20 minuten Verwarm de oven voor op 190 °C (stand 5). Vet een vierkant bakblik van 20 cm met antiaanbaklaag in met Solo. Smelt de Solo met de honing en suiker in een grote pan. Als het mengsel vloeibaar is, voeg je de havermout, abrikozen en amandelen toe. Roer goed door elkaar. Doe dit alles in het bakblik en druk stevig aan. Bak 20-30 minuten. Laat afkoelen in het blik en snij in 16 vierkantjes.

Boodschappenlijstje
  • Solo Om In Te Vetten
  • 110 Gr Solo
  • 2 El Vloeibare Honing
  • 75 Gr Basterdsuiker
  • 250 Gr Havermout
  • 100 Gr Gedroogde Abrikozen Fijngehakt
  • 75 Gr Amandelschilfers
Probeer ook eens...