Thaise Kippensoep Met Sesamstengels
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 220ºC (heteluchtoven 200ºC). Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg de plakjes op elkaar en rol ze uit tot een langwerpige lap van ca. 15x20 cm. Snijd het deeg in repen van ca. 1 1/2 cm breed. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de repen deeg op de bakplaat en bestrijk ze met de losgeklopte eidooier. Bestrooi de repen met sesamzaad en cayennepeper en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin en gaar. Maak de soep klaar met 7 dl water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de stengels bij de soep.
- 3 Plakjes Bladerdeeg
- 1 Eierdooier
- 3 El Sesamzaadjes
- Cayennepeper
- Pak Iglo Thaise Kippensoep