Komkommer-kerriesoep

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Soepen

Komkommer-kerriesoep Bereidingwijze

Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in stukken. Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheutje vloeibare margarine in een koekenpan en fruit de knoflook en ui een paar minuten. Voeg de komkommer, appel en kerriepoeder toe en bak het een paar minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng het aan de kook en laat de soep een paar minuten zachtjes koken. Pureer en zeef de soep en breng op smaak met zout en peper. Hak de koriander. Schep de soep in de kommen en bestrooi met gehakte koriander.

Boodschappenlijstje
  • 2 Komkommers
  • 2 Appels
  • Knoflookteentje
  • 1 Ui (of 2 Sjalotjes)
  • 2 Tl Pikante Kerriepoeder
  • 2 Dl Blue Band Finesse Voor Koken (kookroom)
  • Blue Band Vloeibare Margarine
  • Koriander
  • Zout En Peper
  • 4 Eieren
  • Blue Band Vloeibare Margarine
  • 100 Gr Conimex Mihoen
  • Bakje Garnalen
Probeer ook eens...