Vissoep Met Chinese Kool En Ananas

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Soepen

Vissoep Met Chinese Kool En Ananas Bereidingwijze

Snijd de visfilet in reepjes van 3 cm. Meng de marinademix uit het pakket met 3 eetlepels olie en de reepjes vis. Laat dit 15 minuten marineren. Wel ondertussen de mihoenstukjes uit het pakket ongeveer een kwartier in een liter koud water. Giet de stukjes af en laat ze goed uitlekken. Kook de mie uit het pakket gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd de kool in smalle reepjes en de tomaten in stukjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de reepjes vis 2 minuten. Giet de overtollige olie af en zet de reepjes vis even opzij. Zet de wok terug op het vuur en roerbak de kool en de tomaten-stukjes 3 minuten. Voeg 1 l water en het kruidenblokje uit het pakket toe en laat dit 3 minuten koken. Schep de reepjes vis, de mihoenstukjes, de mie, de ananasstukjes met sap en de sojasaus door de soep en warm alles goed door. Schep de vissoep in diepe kommen of borden. Zet voor de liefhebbers Conimex Sambal en Gebakken Uitjes op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Stevige Visfilet (bijvoorbeeld Kabeljauw Of Koolvis)
  • 1 Pakket Conimex Hokkien Mie
  • Conimex Wok Olie
  • 1 Kleine Chinese Kool
  • 2 Tomaten
  • 1 Blikje Ananasstukjes Op Sap (225 G)
  • 4 El Conimex Sojasaus
Probeer ook eens...