Tjap Tjoi Met Kip En Garnalen

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Rijst

Tjap Tjoi Met Kip En Garnalen Bereidingwijze

Lekker en snel tjap tjoi recept en dan ook nog eens lekker mager! Bereidingstijd: 25 minuten Bereiding 1.Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 2.Snipper de uien. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. 3.Snij de kipfilet instukjes. 4.Verhit de olie in de pan en roerbak de ui ongeveer een minuut.. Voeg de kipfilet toe en bak al omscheppend 5 minuten. 5.Voeg de broccoli en de paprika ttoe en bak ongeveer 4 minuten. 6.Voeg de bouillon toe en breng aan de kkok. Laat zachtjes 5 minuten doorkoken. 7.Voeg als laatste de champignons toe, anders zuigen ze teveel vocht op. Bak een paar minuten. 8.Verdeel de garnalen er over en serveer direct met de rijst.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gr Kipfilet
  • 2 Uien
  • 2 El Olijfolie
  • 2 Rode Paprika
  • 300 Gr Champignons
  • 300 Gr Zilvervliesrijst
  • 1 Dl Kippenbouillon , Van Een Tablet
  • 300 Gr Broccoli
  • 200 Gr Garnalen
Probeer ook eens...