Vismoussse

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Vismoussse Bereidingwijze

IngrediŽnten voor 8 stuks: Kook de visfilets gaar in de wijn en visbouillon. Mix ze glad met de staafmixer. Breng op smaak met de paprikapoeder, peper en wat zout en laat enigszins afkoelen. Meng er voorzichtig de room en eiwit onder en laat enkele uren afkoelen in de koelkast. Vorm tussen twee lepels balletjes van deze mousse en schik deze (minischaaltjes) op een bedje van bijvoorbeeld preischeuten. Werk af met wat vers gesnipperde peterselie en serveer fris.

Boodschappenlijstje
  • 150 Gr Visfilets, Kabeljauw, Wijting, Pangasius...
  • 1 Dl Droge Witte Wijn
  • 2.5 Dl Visbouillon
  • Citroensap
  • 1 Theelepel Paprika Poeder
  • 1 Stijfgeklopt Eiwit
  • 1 Dl Stijfgeklopte Slagroom
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...