Yoghyrt Met Bevroren Bosvruchten

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Yoghyrt Met Bevroren Bosvruchten Bereidingwijze

Zin in een lekker zomers toetje, maar wil je iets gezonders en frissers dan roomijs? Probeer dan eens yoghurt. Je kunt dikke yoghurt nemen, of juist magere. De structuur wordt in het laatste geval heel vloeibaar. Je kunt het dan prima drinken. Doe de bevroren bosvruchten in de blender met wat yoghurt om het fijn te malen. Voeg steeds wat yoghurt bij. En klaar ben je! Eventueel kun je het invriezen in een ijsvorm of nog verder laten afkoelen in de vriezer, zodat de structuur massiever wordt. Maar je kunt het prima in een longdrink glas doen. Garneer met een takje munt en je steelt helemaal de show. Met een supergezond dessert

Boodschappenlijstje
  • Bevroren Bosvruchten
  • Liter Yoghurt
Probeer ook eens...