Zalmschotel Gerookt Met Asperges
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Annemarijn Evertman » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWe beginnen met de aardappels, kook deze gedurende 15 minuten in gezouten water. Nadat de aardappelen goed zijn gekookt kun je ze afgieten. Meng de gehakte dille door de crème fraîche en breng dit op smaak met wat zout en peper. Leg de asperges op de borden en leg er plakjes gerookte zalm op. Maak er wat creatiefs van :) Daarna leg je de aardappels erbij, serveer de crème fraîche erbij met wat een leuk takje dille. Je kunt er wat grove peper op doen voor de smaak en sier.
- 300 Gram Kleine Nieuwe Aardappels
- 28 Dunne Asperges
- 1 Gehakte El Dille
- 100 Ml Creme Fraiche
- 175 Gram Gerookte Zalm