Chocolade Bananen Frambozen Brood Pudding

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Jooske ten Brinke » Type: Meer van het type: Gebak

Chocolade Bananen Frambozen Brood Pudding Bereidingwijze

Doe de helft van het brood in een ingesmeerde ovenschaal. verspreid de frambozen en de banaan eroverheen. verwarm de melk in een pannetje. doe de chocolade erbij en roer tot deze gesmolten is. Laat het een beetje afkoelen. Voeg dan de eieren, de vanille en het zout erbij. giet het mengsel over het brood, en laat dit een paar minuutjes staan. bak het in de oven op ongeveer 180 graden voor 50 minuten. Laat het daarna nog eens 15 minuten afkoelen. Het is extra lekker met wat chocoladesaus eroverheen!!

Boodschappenlijstje
  • 2 Kopjes Oud Brood In Stukjes
  • 5 El Chocolade Snippers
  • 1 Kopje Frambozen
  • 1 Rijpe Banaan
  • 2 Kopjes Melk
  • 2 Eieren
  • 1 Tl Vanille Suiker
  • 1/2 Tl Zout
Probeer ook eens...