Vis Lasagna

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Pasta

Vis Lasagna Bereidingwijze

Wortelen en prei (alleen het witte gedeelte) schoonmaken en in reepjes snijden. Kort blanceheren en onder de koude kraan laten schrikken. Vis in stukjes snijden en mengen met de garnalen, bestooien met zout en citroensap. Boter verhiten en bloem erdoor mengen (roux), visfond en melk toevoegen onder voortdurend roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal met boter insmeren en beleggen met de lasagnabladeren. Saus, vis en groenten om en om in laagjes opbouwen. Herhalen tot dat ingredienten op zijn. Kaas strooien om toplaag af te dekken. 30 minuten in voorverwarmde oven van 175 graden.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pakje Lasagnabladeren
  • 2 Grote Wortelen
  • 1 Dikke Prei
  • 400 Gram Kabelauwfilet
  • 200 Gram Zalmfilet
  • 200 Gram Garnalen
  • Voor De Saus
  • 120 Gram Boter
  • 120 Gram Bloem
  • 1/2 Liter Visfond
  • 1/2 Liter Melk
Probeer ook eens...