Aardappelballetjes
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Rob23 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDoe de aardappelpuree in een kom en prak er met een vork de feta, ui, knoflook, peterselie, citoensap, eierdooiers en zout en peper doorheen. Vorm er kleine balletjes van (als het mengsel te slap of te plakkerig is, voeg dan wat bloem toe). Klop de eiwitten lichtjes en rol er de balletjes doorheen. Rol ze vervolgens door het broodkruim en bak ze in een laagje olie in een koekenpan
- 500 Gram Aardappels
- 200 Gram Feta
- 1 Stuks Ui, Geraspt
- 1 Teentje Knoflook, Geperst
- 2 Eetlepels Fijngehakte Peterselie
- 2 Theelepels Citroensap
- 2 Stuks Citroensap
- Geroosterd Broodkruim
- Olie
- Zout En Peper