Aardappelschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in plakjes. Bak de ham met een klein beetje boter licht aan. Neem de ham uit de pan. Bak in het overgebleven vet de uien glazig en voeg er de plakjes champignons aan toe. Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en voeg hier de aardappels, ham, uien en champignons aan toe. Schep 4 eetlepels bloem door het geheel en bak in een koekenpan in een klein beetje boter mooie, flinterdunne pannenkoekjes. Serveer bij het opdienen fijngeknipte bieslook of peterselie. Recept is voor ca. 8 flinterdunne pannenkoekjes
- 500 Gr Gekookte Aardappels
- 100 Gr Beenham Of Coburgerham (gesneden)
- Boter
- 2 Uien
- 1 Bakje Champignons
- 8 Eieren
- Zout En Peper Naar Smaak
- 4 El Bloem
- Boter Voor Het Bakken
- Fijngeknipte Bieslook Of Peterselie