Ananascrumbles Met Chocoladeijs

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Ananascrumbles Met Chocoladeijs Bereidingwijze

Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de ananas schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Bereiding Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de ananas in ingevette ovenschaaltjes, besprenkel met rum, bestrooi met rietsuiker en verdeel de kruimels erover. Bak ca. 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de kruimels goudbruin zijn. Schep op elke crumble een bol 3 chocolades ijs. Garneer met munt.

Boodschappenlijstje
  • Kokoskruimeldeeg:
  • 100 Gr Boter
  • 75 Gr Rietsuiker
  • 130 Gr Bloem
  • 30 Gr Geraspte Kokos
  • 1 Kleine Ananas
  • Witte Rum
  • 1.5 El Rietsuiker
  • 4 Grote Bollen Hertog 3 Chocolades
  • Munt
Probeer ook eens...