Ananassalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeBEREIDING 15 min De komkommer in plakjes snijden. Het zout, de suiker en vers gemalen peper erdoor mengen en 1½ uur laten staan, af en toe omscheppen. Azijn erbij en nog 10 minuten laten staan. De noten fijn hakken, ananas in blokjes snijden, paprika in kleine blokjes, rozijnen (gewelde) erbij. Het vocht van de komkommers eraf gieten. Alles door elkaar roeren en even aan elkaar laten wennen. Smaakt heerlijk bij zuurkoolstamppot.
- 1 Ananas In Stukjes
- 100 Gram Noten
- 50 Gram Rozijnen
- Vers Gemalen Peper Naar Smaak
- 1 Rode Paprika
- 1.5 Dl Azijn
- 1 Komkommer
- 1 Theelepel Zeezout
- 1 Eetlepel Suiker