Aspergeroerei Met Zalmsnippers
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSchil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de asperges uit de pan en laat ze uitlekken. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de asperges in stukjes. Breek de eieren in een beslagkom en roer ze goed los. Voeg een beetje peper en zout toe. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en giet er de eiermassa in. Laat de eieren onder voortdurend roeren garen. Roer, wanneer de stollende massa nog vochtig is, de zalmsnippers en de asperges erdoor. Verdeel het roerei over de borden en schep de saus er overheen. Lekker met boerenbrood.
- 400 Gr Asperges
- 4 Eieren
- 2 El Vloeibare Margarine
- 200 Gr Zalmsnippers
- 1 Zakje Knorr Saus Voor Asperges
- Zout En Versgemalen Peper
- 50 Gr Boter (voor De Saus)
- Boerenbrood