Auberginespiesjes Met Mozzarella
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Gerrieke Winterink » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLaat de bolletjes mozzarella uitlekken. Roer in een kom 1 eetlepel citroenrasp, ˝ eetlepel oregano, zout, peper en 3 eetlepels olijfolie tot een marinade. Schep de mozzarella door de marinade en laat dit ongeveer 30 minuten staan. Snijd van 1 aubergine 4 mooie dunne plakken in de lengte. Halveer ze nogmaals in de lengte, bestrooi ze met zout en laat ze ongeveer 30 minuten rusten. Veeg de repen aubergine droog en grill ze in een voorverwarmde en ingevette grillpan aan beide kanten. Rijg aan de satéstokjes een reep aubergine met 3 bolletjes mozzarella ertussen en besprenkel ze met de marinade.
- 24 Kleine Bolletjes Mozzarella
- 1 Aubergine
- 1 Eetlepel Citroenrasp
- 1/2 Eetlepel Oregano
- Zout En Peper
- 3 Eetlepels Olijfolie
- 8 Satestokjes