Broodslangen Met Worstjes

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Martien Westrik » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Broodslangen Met Worstjes Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 225 graden. Bereid het deeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot 2 langwerpige lappen van 25 x 40 cm. Snijd de lappen elk in 10 repen van 5 x 15 cm. Laat de cocktailworstjes goed uitlekken en dep ze droog met een stuk keukenpapier. Leg op elke reep deeg 3 worstjes. Vouw het deeg over de cocktailworstjes dicht en druk de naden goed aan. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de rolletjes er met de naden naar beneden in 'S-vorm' op. Draai aan een kant een punt als staart en verdik de andere kant een beetje voor de kop. Bestrijk de slangen met wat losgeklopt ei. Prik in elke kop 2 krenten als ogen. Bak de broodslangen in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen en leg ze op een dienblad

Boodschappenlijstje
  • 2 Pakken Mix Voor Pizzabodem
  • 2 Blikken Cocktailworstjes A 30 Stuks
  • 40 Krenten
  • 1 Losgeklopt Ei
Probeer ook eens...