Broodslangen Met Worstjes
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Martien Westrik » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 225 graden. Bereid het deeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot 2 langwerpige lappen van 25 x 40 cm. Snijd de lappen elk in 10 repen van 5 x 15 cm. Laat de cocktailworstjes goed uitlekken en dep ze droog met een stuk keukenpapier. Leg op elke reep deeg 3 worstjes. Vouw het deeg over de cocktailworstjes dicht en druk de naden goed aan. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de rolletjes er met de naden naar beneden in 'S-vorm' op. Draai aan een kant een punt als staart en verdik de andere kant een beetje voor de kop. Bestrijk de slangen met wat losgeklopt ei. Prik in elke kop 2 krenten als ogen. Bak de broodslangen in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen en leg ze op een dienblad
- 2 Pakken Mix Voor Pizzabodem
- 2 Blikken Cocktailworstjes A 30 Stuks
- 40 Krenten
- 1 Losgeklopt Ei