Bruschetta Met Aubergine
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze20 min bereiden Druppel de olijfolie over het brood en wrijf het in met het gehalveerde teentje knoflook. Rooster het onder de grill aan beide zijden goudbruin. Laat afkoelen. Bak de aubergine bruin in wat olijfolie. Voeg de geperste knoflook toe en laat even doorgaren. Haal van het vuur en laat afkoelen. Verdeel de aubergine over de stukken bruschetta en strooi er de tomaat, Parmezaanse kaas, basilicum en verse peper overheen. Sprenkel er wat olijfolie over. Verwarm de bruschetta 2 minuten onder een voorverwarmde grill.
- 4 Dikke Plakken Wit Vloerbrood
- Olijfolie
- 1 Knoflookteentje, Gehalveerd
- Halve Aubergine, In Plakjes
- 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
- 2 Tomaten, Zonder Vel, In Blokjes
- 4 Eetlepels Parmezaanse Kaas, Grof Geraspt
- 1 Eetlepel Basilicum, Fijngehakt