Bruschette Met Meikaas En Radijs
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeVerwarm de contactgrill of ovengrill voor. Maak de radijsjes schoon: verwijder het blad en de worteltjes. Snijd de radijsjes in kleine blokjes. Klop in een kom het citroensap met 2-3 eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de radijs en peterselie erdoor. Rooster de sneden brood tussen de contactgrill of op een bakplaat onder de ovengrill mooi bruin. Leg de sneden brood op vier borden en druppel er wat olijfolie over. Verdeel de rucola erover. Snijd de kaas in dikke plakken en leg ze op de rucola. Schep de radijs-salsa op de kaas en maal er nog wat peper boven.
- Half Bosje Radijs
- Halve El Citroensap
- 3-4 El Olijfolie
- Zout En Versgemalen Peper
- 2 El Platte Peterselie, Fijngehakt
- 4 Dikke Sneden Donker Vloerbrood
- 50 Gr Rucola
- 200 Gr Verse Meikaas