Campari Aardbeien
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Emiel Kreijkes » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd een stukje van de bovenkant van de aardbei, en maak met het lepeltje een `holletje` in de aardbei. Zoek een manier om vervolgens de aarbeien met het gaatje boven te stabiliseren, ik gebruik altijd een eierdoos. verwarm de campari een beetje en voeg het uitgeknepen blaadje gelatine toe, en kook het geheel totdat de gelatine is opgelost. Giet dan het mengsel in een klein plastic flesje (of bekertje met een gietrandje). giet de holtes van de aarbeien vol met het mengsel en doe het in de vriezer. als het campari mengsel is bevroren, snijd dan de aardbeien door de helft. decoreer de aardbeien met een beetje citroen schaafsel. een klein blaadje mint en eem heel klein beetje wasabi.
- 5 Aardbeien
- 0,1 L Campari
- 1 Blaadje Gelatine (deze Laat Je Weken In Water)
- 10 Kleine Blaadjes Mint
- 1 Vierde Sap Van Een Citroen
- 1 Tl Wasabi