Cappucino Van Bietjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Soepen

Cappucino Van Bietjes Bereidingwijze

Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig. Voeg het gevogeltefond en de bietjes toe en kook 10 minuten zachtjes. Pureer de soep met een staafmixer en zeef eventueel nog. Roer er de balsamico-azijn door. Klop de slagroom stijf met de geitenkaas (chèvre doux). Vul 6 borrelglaasje voor ¾ met de bietensoep en lepel er voorzichtig het slagroommengsel op.

Boodschappenlijstje
  • 20 Gr Boter
  • 1 Sjalotje, Fijngehakt
  • 250 Gr Gevogeltefond
  • 60 Gr Gekookte Bietjes, In Stukjes
  • 2 Tl Balsamico-azijn
  • 100 Ml Slagroom
  • 25 Gr Zachte Geitenkaas
Probeer ook eens...