Champions Met Een Omhulsing Van Bierbeslag

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Mareike Heerdink

Champions Met Een Omhulsing Van Bierbeslag Bereidingwijze


  • Doe de flesjes bier in een beken. Of eventueel een grote kom/bak.
  • Voeg alroerend het bloem toe. En doe dit met een garde. Voeg net zoveel bloem toe tot dat je een overdreve dikke pap heb. Dit kun je zien door. Dat de brei aan de lepel iets blijft hangen en heel langzaam lekt.
  • Voeg dan peterselie+zout+peper toe. Hoe beter je hem van smaak maakt. Hoe lekkerder het eindproduct.
  • Pak dan nog een kom/bak etc. doe het eiwit in de beken. Klop deze stevig op. Ik raad aan een klopmachine(mag ook hand klopper zijn) te gebruiken. als de eiwit goed stijf is.
  • Voeg het dan toe aan het beslag. Gebruik hiervoor alstublieft een spatel voor. Maar geen garde, anders raak je al je lucht kwijt. dan heb je geen volume. als dit goed gemengt is.
  • 10 champions in het beslag, dompel ze iets onder en gooi ze direct in het frituurvet(180). U kunt deze voorbakken. voor een verjaardag ofzo. Dan gooit u ze eruit als ze geel zijn. Of bakt ze door naar een mooi bruin korstje.
    Voor als ze meteen genuttigt gaan worden.

Boodschappenlijstje
  • 700 Gram Champions
  • 3 Flesjes Bier, Merk Bier Naar Keuze
  • Bloem (geen Hoeveelheid Voor)
  • Peterselie
  • Eiwit Van 5 Eieren
Probeer ook eens...