Chinese Noedels Met Kip
Aantal personen: 2 » Keuken: Chinees » Geplaatst door: Carolien van Wessel » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIn een grote koekenpan met olie de kip constant roerend bruin bakken tot het vleessap helder is. Ui, broccoli, wortel en peultjes toevoegen. De pan afdekken en 2 minuten laten stomen. Chinese noedels en teriyakisaus toevoegen. Roer de noedels door het kip/groentenmengsel en zorg dat de noedels een sauslaagje hebben. Als de noedels slap worden het gerecht opdienen.
- 4 Stuks Kipfilets
- 1 Eetlepel Plantaardige Olie
- 60 Gram Ui, Gesneden
- 180 Gram Broccoliroosjes
- 2 Stuks Wortels, In Zeer Fijne Reepjes
- 200 Gram Peultjes
- 350 Gram Chinese Noedels
- 60 Ml Teriyakisaus