Croissants Met Mozzarella, Ham En Basilicum
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Laat diepvriesbladerdeeg lichtjes ontdooien. Leg de vierkantjes op een werkvlak, rol ze eventueel héél licht uit. 2. Leg op elke portie deeg een plak ham, plakjes mozzarella en een paar blaadjes basilicum. Rol diagonaal op. Schik ze op een beboterd vel bakpapier op de bakplaat. 3. Doreer de croissants met losgeklopte eierdooier. Bak ze in 15 tot 20 minuten goudbruin in het midden van de oven.
- 4 Plakjes Bladerdeeg
- 1 Bolletje Mozzarella, In Plakjes
- 50 Gram Gedroogde Ham
- 1 Eierdooier
- Verse Basilicum