Frambozentrifle

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders

Frambozentrifle Bereidingwijze

Breek de eierkoeken in kleine stukjes en schenk de limonadesiroop erover. Klop de slagroom stijf met een garde of een mixer. Bedek de bodem van de glazen schaal (1 à 1 1/2 l) met de helft van de eierkoeken en schep er een laag vanillekwark, een laag frambozen, een laag slagroom en weer een laag frambozen op. Doe de rest van de eierkoek in de schaal, schep hier weer een laag kwark, frambozen en slagroom en leg er ten slotte de laatste frambozen op. Laat de trifle voor het serveren 1 uur koel staan, zodat de verschillende smaken goed kunnen mengen. Garneer de trifle met wat blaadjes munt bestrooid met poedersuiker.

Boodschappenlijstje
  • 4 Eierkoeken
  • 50 Ml Frambozenlimonadesiroop
  • 1 Beker Slagroom (125 Ml)
  • 1 Doos Frambozen (300 G, Diepvries), Ontdooid
  • Enkele Blaadjes Verse Munt (bakje A 15 G)
  • Poedersuiker
Probeer ook eens...