Garnalenoctail Met Mango En Limoendressing
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeMango schillen en in kleine blokjes snijden. Bleeksekderij in smalle boogjes snijden. Mango, bleekselderij en bieslook door de garanlen mengen. Dressing: Creme fraiche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper mengen. Sla schikken in de coctailglazen. Dressing door de garnalenmix mengen en verdelen over de glazen. Limoen op rand garneren. Tip: mango kan vervangen worden door: Meloen, ananas, nectarine of perzik.
- 250 Gram Hollandse Garnalen
- 1 Mango
- 2 Stengels Bleekselderij
- 1 Eetlepel Bieslook
- Dressing
- 1 Bekertje Creme Fraiche (125 Gram)
- 2 Eetlepels Mayonaise
- 2 Eetlepels Limoensap