Gebakken Aardbeien Met Balsamicoazijn, Basilicum En Vanille-ijs
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Dolf van den Born » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng de mascarpone met de vanille en de poedersuiker. Bewaar in de koelkast. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aardbeien gedurende 1 minuut. Voeg het fijngehakte basilicum toe en blus met de balsamicoazijn. Laat 30 seconden doorkoken. Lepel 25 g van het mascarponemengsel in een diep bord. Schik er de warme aardbeien bovenop en werk af met een bolletje vanille-ijs. variatietipDe aardbeien kunnen vervangen worden door frambozen of abrikozen.
- 15 Ml Olijfolie
- 20 Gr Aardbeien
- 4 Bascilicumblaadjes
- 40 Ml Balsamicoazijn
- Vanille-ijs
- Voor De Mascarpone Met Vanille
- 100 Gram Marscarpone
- 1 Vanillestokje (alleen Het Merg)
- 2 Gram Poedersuiker