Gebakken Aardbeien Met Balsamicoazijn, Basilicum En Vanille-ijs

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Dolf van den Born » Type: Meer van het type: Anders

Gebakken Aardbeien Met Balsamicoazijn, Basilicum En Vanille-ijs Bereidingwijze

Meng de mascarpone met de vanille en de poedersuiker. Bewaar in de koelkast. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aardbeien gedurende 1 minuut. Voeg het fijngehakte basilicum toe en blus met de balsamicoazijn. Laat 30 seconden doorkoken. Lepel 25 g van het mascarponemengsel in een diep bord. Schik er de warme aardbeien bovenop en werk af met een bolletje vanille-ijs. variatietipDe aardbeien kunnen vervangen worden door frambozen of abrikozen.

Boodschappenlijstje
  • 15 Ml Olijfolie
  • 20 Gr Aardbeien
  • 4 Bascilicumblaadjes
  • 40 Ml Balsamicoazijn
  • Vanille-ijs
  • Voor De Mascarpone Met Vanille
  • 100 Gram Marscarpone
  • 1 Vanillestokje (alleen Het Merg)
  • 2 Gram Poedersuiker
Probeer ook eens...