Gebakken Krieltjes Met Rozemarijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWas de krieltjes. Leg ze met aanhangend vocht in een magnetronschaal en dek deze af met een magnetrondeksel of -folie. Schakel de magnetron in op de hoogste stand en laat de krieltjes in ca. 7 à 8 minuten voorgaren. Laat ze even staan. Verhit de Blue Band Vloeibaar in een grote koekenpan of wok, wacht tot de grote bellen zijn verdwenen en voeg dan de aardappeltjes toe. Bak ze al omscheppend tot ze goudkleurig zijn. Neem de rozemarijnnaaldjes boven de pan van de takjes en verdeel ze over de aardappels. Bestrooi met zeezout. Serveer de gebakken krieltjes bij een salade en vis of vlees.
- 750 Gr Krieltjes Met Schil
- Blue Band Vloeibaar
- 2 Takjes Rozemarijn
- Zeezout