Frambozendessert

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Teun Wieggers » Type: Meer van het type: Anders

 Frambozendessert Bereidingwijze

Week de gelatine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de suiker, de eierdooiers en het citroensap in een kom en klop deze au bain-marie met een garde tot een romige massa is ontstaan. Haal de kom uit het water en klop de massa verder koud. Druk de gelatine uit, laat hem oplossen en roer hem door 3 eetlepels van de massa. Roer de gelatinemassa nu verder door de eierdooiermassa. Sla de room stijf en schep deze met de frambozen likeur door de massa. Schep tenslotte de helft van de frambozen ook door de massa. Vul hiermee grote glazen en werk af met rood fruit (frambozen, besjes, aardbeien, ...).

Boodschappenlijstje
  • 4 Blaadjes Witte Gelatine
  • 60 Gram Suiker
  • 2 Eierdooiers
  • 1 El Citroensap
  • 2 El Frambozenlikeur
  • 400 Gram Ontdooide Frambozen
  • 2,5 Dl Slagroom
Probeer ook eens...