Gekruide Eidip

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Gekruide Eidip Bereidingwijze

Rooster de gepelde hazelnoten en pompoenpitten al roerend in een bakpan. Doe ze samen met de sesam- en korianderzaadjes in een keukenmachine en maal ze fijn. Voeg dan de eieren en zout en peper naar smaak toe en meng dit nog even in de machine. Voor een hete dip kunt u wat chilipoeder toevoegen. Voor een hete dip kunt u wat chilipoeder toevoegen.

Boodschappenlijstje
  • 50 Gr Gepelde Hazelnoten
  • 50 Gr Pompoenpitten
  • 50 Gr Sesamzaadjes
  • 3 El Korianderzaadjes
  • 4 Zacht Gekookte Eieren
  • Zout En Versgemalen Peper
  • (chilipoeder)
Probeer ook eens...