Gevulde Paprika Met Gehakt En Geitenkaas
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: kooklust » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 180 graden kook, als je een minder pittige paprika wil, de paprika 5 minuten in water laat de paprika afkoelen bak intussen het gehakt rul in 1 el olijfolie + ras el hanout en voeg halverwege de knoflooksaus toe om verder te bakken en zet het vuur laag als het gehakt klaar is voeg gesneden kerstomaatjes en geitenkaas in blokjes toe, verwarm even mee snijd het ‘dakje’ van de paprika en verwijder de kern en het wit vul de paprika met het mengsel van gehakt, tomaatjes en geitenkaas zet het dakje op de paprika en plaats het geheel op een bakplaat en bak het ongeveer 15 minuten in de oven
- 1 Stuks Paprika
- 1 Eetlepel Olijfolie
- 1 Theelepel Ras El Hanou
- 120 Gram Rundergehakt
- 1 Theelepel Knoflooksaus
- 6 Stuks Kerstomaatjes
- 70 Gram Geitenkaas