Gevulde Paprika's Met Stroganoffgehakt

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Greetje van de Weide » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Paprika's Met Stroganoffgehakt Bereidingwijze

Verhit oven op 175 °C. Bak in 1 el olie tartaar rul met uien. Voeg stroganoffkruiden, tomatenpuree en wijn toe en laat minuut sudderen. Snij kapjes van de paprika eraf en verwijder zaadjes. Snij onderkant bij zodat ze blijven staan. Vul paprika's met gehakt en strooi kaas erover. Meng aardappelpartjes met olie, paprikapoeder, peper en zout en verdeel ze over het bakblik. Schuif bakblik met bakpapier in midden van oven en zet na 10 min paprika's erbij. Laat paprika's en aardappelen nog 20 min in oven.

Boodschappenlijstje
  • 4 Rode Paprika's
  • 400 Gram Tartaar
  • 1 Zakje Stroganoffkruiden
  • 3 Uien
  • 1 El Tomatenpuree
  • 1 Dl Rode Wijn
  • 50 Gram Geraspte Belegen Kaas
  • 1 Foliepak Aardapelpartjes
  • 1 El Paprikapoeder
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...