Gevulde Tomaatjes Met Sardinetapenade

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Tomaatjes Met Sardinetapenade Bereidingwijze

Snijd aan de bovenzijde van de tomaten de kapjes eraf. Hol de tomaten uit. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en zet ze omgekeerd op een bord. Giet de sardines af en verwijder de graatjes. Pureer de sardines, olijven, kappertjes, citroensap, olijfolie, basilicum en peper tot een dikke pasta. Vul de tomaten met deze tapenade. Serveer ze op een schaal met fijne bladsla.

Boodschappenlijstje
  • 8 Cocktailtomaten
  • Zout
  • 2 Blikjes Sardines (ca. 120 G Per Blikje)
  • 100 Gr Groene Olijven Zonder Pit
  • 2 Eetlepels Kappertjes
  • 1 Eetlepel Citroensap
  • Olijfolie
  • Halve Eetlepel Gehakte Basilicum (vers Of Uit De Diepvries)
  • Versgemalen (zwarte) Peper
  • 75 Gr Gemengde Fijne Bladsla
Probeer ook eens...